Cart

O NAMA:

Rapid više od 20 godina posluje sa domaćim i inostranim partnerima .

Naša osnovna delatnost od osnivanja je proizvodnja rezervnih delova i opreme za poljoprivrednu mehanizaciju, kao I distribucija noževa za travokosačice, kombajne i roto kosačice renomiranog nemačkog proizvođača Schumacher – Rasspe. 

U našoj proizvodnji koristimo komponente i repromaterijal domaćeg i zapadnoevropskog porekla.

O kvalitetu naših praizvoda dovoljno govori činenica da ih plasiramo kako na domaće, tako i na inostrano tržište – zemlje u okruženju, SR Nemačka…

Na prvo mesto stavljamo brigu o našim kupcima, garanciju kvaliteta proizvoda i usluga. Proizvodi koji su sigurnog kvaliteta, konkurentnih cena i rokova isporuke osnov su naše ponude, a korektno poslovanje čini nas pouzdanim partnerom.

Prednosti poslovanja sa nama se ogledaju u korektnosti, kvalitetu proizvoda i višegodišnjem iskustvu.

Nadamo se da ćete u našoj ponudi prepoznati svoj poslovni interes, a mi Vam stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Internet prodaja „Rapid“ ZTR rezervisana je isključivo za PRAVNA LICA.

Sajt je prvenstveno namenjen našim dugogodišnjim poslovnim partnerima koji se bave veleprodajom I maloprodajom naših proizvoda a u cilju jednostavnijeg poručivanja robe.

Ovaj vid kupovine pruža Vam savremen i lak način neposredne poružbine robe iz našeg prodajnog asortimana.

Zainteresovana fizička lica mogu nam se obratiti radi dobijanja informacije u kom maloprodajnom objektu mogu kupiti traženi proizvod.

Ovde možete da preuzmete izvod iz APR-a i izveštaj PDV-a